Gödény György

Az énekes házaspár a Villa Kordában ad otthon az Ukrajnából érkező háborús menekülteknek. De mégis hogyan lehetséges az hogy egy valós a teljes lakosságot tekintve 2-3 százalékos támogatottsággal rendelkező párt lehet hogy nem tudja összeszedni a listaállításhoz szükséges ajánlásokat miközben a semmilyen támogatottsággal nem rendelkező nem mérhető pornómilliárdos Gattyánnak lehet listája az évtizede megkérdőjelezhető módon ajánlásokat.


Valami Baj Van A Vilaggal Youtube Live Lokai Bracelet Lokai Bracelet

Senki így mi sem.

. Gödény pártja azt írta hogy az ukránok is megsértették a békét és a NATO provokálja Oroszországot. A Normális Élet Pártja a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatja legelsősorban azt hogy garanciák szülessenek arról hogy a jelenlegi ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat. Arról a Vlagyimir Putyinról van szó aki Gyurcsány saját lakásán vendégeskedett az akkori miniszterelnöknél és még Gyurcsány kutyájával is pózolt.

A házaspár szerint most különösen fontos az összefogás éppen ezért ruhákat és lakhatást is felajánlottak az ukrán családoknak. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és a baloldal az orosz-ukrán háború kitörése óta azzal az állítással kampányol miszerint Ukrajnát Orbán barátja támadta meg. Kordáék is szörnyülködve tekintenek a jelenlegi helyzetre s szeretnének segíteni a háború elől menekülőknek.


Dr Godeny Gyorgy Eloadasa A Konferencian Youtube Youtube John Wick Character


Pin On Koronavirus


Pin On Igazsag Covid 19 Rol


Dr Ebert Jeno Eloadasa A Konferencian A Pcr Tesztekrol Youtube Thumbs Up


Pin On Koronavirus


Az Ebredes Dala Youtube In Ear Headphones Headphones Headset


ทำความสะอาดพ นหล งโฆษณาทำความสะอาดง าย Poster Immagini Di Sfondo Immagini


60d3r5r Mpat6m


Pin On Koronavirus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel